Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«UMC» скасує плату за з’єднання для абонентів послуги „Джинс”

«UMC» скасує плату за з’єднання для абонентів послуги "Джинс". Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі Антимонопольного комітету України.
Як йдеться в повідомленні, ЗАТ "Український мобільний зв'язок" повідомило про те, що виконуючи вимогу АМКУ, впроваджує тариф без платні за з'єднання для абонентів послуги "Джинс", таким чином даючи можливість абонентам вибрати тарифи з платою за з'єднання або без неї. Новий тариф почне діяти з 15 січня 2007 р, і вартість хвилини розмови становитиме 1 грн, як і в більшості тарифів послуги. «Ввівши тариф без плати за з’єднання для абонентів підписаної послуги, компанія "UMC" фактично виконала рекомендації Антимонопольного комітету. Відтепер кожний з існуючих або нових абонентів може вибрати найбільш прийнятний для себе тариф», – цитує слова голови АМКУ Олексія Костусєва прес-служба відомства.
Крім того, АМКУ повідомляє про те, що незабаром буде завершено розслідування проти компанії "Київстар", яка відмовляється виконувати рекомендації АМКУ щодо скасування плати за з’єднання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ