Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Унаслідок ракетних ударів Львівщина отримує втричі менше електроенергії – ЛОВА

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що після вчорашніх ракетних ударів по місту та області, Львівщина перебуває в складній ситуації.
Фото: t.me/luhanskaVTSA

Начальник області повідомив скільки ракетних ударів завдав ворог по заході країни та Львівщині зокрема вчора, 15 листопада. 

"За даними ПвК «Захід» на західну частину території України летіло 23 ракети. З них 15 було знищено, також зафіксовано 8 влучань. Що стосується Львівщини, з 13 запущених ракет, сім – збило ППО, на жаль, зафіксовано шість влучань”, – сказав він. 

За інформацією голови ОВА, внаслідок влучань постраждали три об'єкти енергетичної інфраструктури області. Двоє з об’єктів вже піддавалися ударам під час масованих обстрілів в жовтні. 

“На вчорашній вечір близько двох мільйонів людей або 700 тисяч абонентів були без світла. На ранок 95% абонентам світло подали, – повідомляв Максим Козицький.

Наразі Львівщина отримує електроенергію потужністю близько 200 МВт, що втричі менше, ніж в мирний час. У звязку з цим на Львівщині запроваджено графіки вимкнень.  

“Лише 30% абонентів можуть одночасно користуватися світлом, оскільки ситуація критична", – додав він. 

Відомо, що рашистські ракети також поцілили в приватні будинки на Львівщині, унаслідок чого були вибиті вікна й зруйновано дах. 

Начальник області відзначив, що цього разу мобільні оператори на Львівщині спрацювали краще, оскільки компанії зв'язку продовжують закуповувати дизель-генератори, які встановлюють на станціях. 


 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ