Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Union basket Lviv» повернувся з міжнародного турніру з баскетболу на візках

Польський Краків впродовж 24-25 листопада приймав учасників «ForHeroesCup 2018» - турніру з баскетболу на візках. Львівська команда «Union basket Lviv» була єдиним представником нашої країни, а у суперниках нашій команді дісталися три польських колективи - Górnik Toyota Wałbrzych (Валбжих), For Heroes Kraków (Краків) та IKS 2017 Poznán (Познань).

«Завдяки хорошим тісним стосункам уже другий рік поспіль отримуємо запрошення від господарів турніру – команди з Кракова. Велике спасибі організаторам турніру «Fundacja For Heroes» за таку можливість. Варто відзначити хороший рівень баскетболу на візках у Польщі, адже тут є одразу дві ліги. Організація турніру теж на хорошому рівні: грали у новому залі, який розташований буквально в межах їзди до десяти хвилин від центру міста. На жаль, не все склалось якнайкраще в плані результату, зокрема, в матчі за 3 місце поступилися команді з Познані з рахунком 41:44, однак сподіваємося, що наступного року, якщо нас запросять, ми виступимо краще», - розповів Денис Головко, тренер команди «Union basket Lviv».

Переможцем міжнародного турніру «ForHeroesCup 2018» стала команда з міста Валбжих, срібним призером – команда з Кракова, а бронзовим – з Познані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ