Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Управління молоді та спорту ЛОДА відзначило діяльність Асоціації футзалу Львівщини

Сьогодні управління молоді та спорту ЛОДА відзначало кращі спортивні асоціації Львівщини до дня фізичної культури та спорту, який будуть відмічати завтра, 10 вересня.
В центрі президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як.

Як повідомив президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як, на початку року, через повномасштабного вторгнення росії на територію України змагання АФЛ були припинені і весь колектив асоціації зосередився на благодійній та волонтерській роботі.

Основними напрямками діяльності була робота з внутрішньопереміщеними особами в центрі Святого Боско та збір гуманітарної допомоги спільно з Благодійним фондом "Допомога і турбота". Також у квітні для внутрішньопереміщених дітей був проведений захід "Разом сильніші" на Боско Арені, потім спільно з ФК "Галицька здоба" провели урок футзалу для дітей.

"В травні АФЛ долучилась до проведення турніру "Все для перемоги" в селищі Івано-Франковому під час якого був організований збір допомоги для Нацгвардії. Також в селі Винничках провели турнір для збору коштів на купівлю автомобіля  80-ій бригаді, тоді зібрали понад 15600 грн. Також в травні був проведений і ветеранський турнір "Все для перемоги" на СК "Медик" для збору допомоги 125 бригаді де в 5-му батальйоні служать наші колеги", - розповів президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як.

Також асоціація спільно з благодійним фондом "Допомога і турбота" провела турнір на честь Євгена Коновальця в Зашкові, організували всеукраїнський турнір серед професійних команд "Все для перемоги" та два турніри з бійцями Національної гвардії України. Всі зібрані кошти було скеровано для допомоги ЗСУ.

Як зазначив Мирослав Хом'як, саме зараз триває благодійний чемпіонат, метою якого теж є збір коштів військовим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ