Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Управління молоді та спорту запрошує львів'ян на мегазахід спортивних активностей

Львівське обласне Управління молоді та спорту запрошує провести останню суботу літа активно!

Нагадаємо, у рамках проєкту «Спортивні канікули» (з ініціативи управління молоді та спорту Львівської ОДА, за участю управління патрульної поліції, ДСНС, ЛОО ФСТ «Динамо» України, ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» та обласних федерацій з видів спорту), впродовж літа у м. Львові та громадах Львівщини проводили промоційні заходи для ознайомлення дітей з різними видами спорту, правилами безпечного активного відпочинку та чесної гри. Метою проєкту є популяризація спорту та рухової активності у поєднанні з неформальною освітою через зустрічі з успішними спортсменами та тренерами. 

Фінальним, підсумковим заходом «Спортивних канікул» є благодійний сніданок на спортивній базі Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського, на якому спільно з однією найвідомішою телеведучою, ведучою телемарафону «Єдині Новини» Марічкою Падалко та учасниками будуть підведені підсумки проєкту.

Як повідомив в коментарі Гал-інфо керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як, дітей очікує чимало розваг, які підготували спільно з  ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» та управлінням патрульної поліції Львівської області. 

Роман Хім'як. Фото Гал-інфо.

"Ми розуміли, що на території Львівської області буде велика кількість дітей, в тому числі і тимчасово переміщених осіб. Ми з кількома федераціями порадились і запустили проєкт "Спортивне літо". В межах проєкту провели по області 140 заходів з 25 видів спорту. Кожен захід крім видів спорту мав і соціальну складову. Найбільше коштів ми забрали в Жовкві близько 120 тисяч гривень.

В останню суботу літа ми вирішили провести ще один захід, який розпочнеться в 10-й годині. Розминку, мабуть, буде проводити чемпіонка України з легкої атлетики Орися Дем'янюк-Мочульська. Власне кошти, які можна буде задонатити по посиланню, будуть спрямовані на підрозділ в якому служить Дмитро Дем'янюк - чемпіон України з легкої атлетики у стрибках в висоту.

Буде кілька локацій для найменших. Будуть настільні ігри тощо. Захід не  стільки про спорт, як про активне дозвілля, як форма психологічного перезавантаження. Щоб люди мали можливість зібратися, перезнайомитись, відкрити для себе щось нове", - повідомив Роман Хімяк.

Також керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА повідомив, що стадіон "Скіф" вибрали не випадково для проведення цього заходу. У нього є акт відповідності по укриттю. Відповідно всі заходи будуть відбуватись з урахуванням всіх безпекових ситуацій.

Приходь на стадіон СКІФ та тренуйся і змагайся у межах проєкту Спортивні канікули!

Дата проведення: 27 серпня 2022 року
Час проведення: 10:00 год
Місце проведення: м. Львів, вул. Черемшини, 17 (стадіон «СКІФ»)

Програма заходу:

10:00 год - розминка
10:10 год - спільний забіг  по стадіону 
10:20 год - відкриття заходу
10:30-11:00 год – розмова за кавою на тему: «Історії про інформаційний спротив України»
10:30-11:30 год - міні-змагання з легкої атлетики (змішана естафета)
11:30 год – нагородження за участі Марічки Падалко
11:40 год - перехід на спортивні презентаційні локації (розважальні ігри від «Спорт для всіх», патрульна поліція квест-гра «Безпека на дорозі»)
12:30 год - закриття заходу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ