Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Упродовж минулої доби вогнеборці тричі ліквідовували пожежі сухої трави на Львівщині

Упродовж минулої доби, 13 травня, надзвичайники Львівщини тричі отримували повідомлення про загоряння сухої трави в області.
фото - пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Так, 13 травня о 13:37 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Малечковичі Львівського району. До місця виклику вирушив пожежний підрозділ м. Пустомити. 

О 14:07 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 14:13 - ліквідувати. Вогонь знищив суху траву окремими осередками на площі 400 кв. м.

У ліквідації пожежі брали участь п'ятеро надзвичайників та 1 одиницю спецтехніки.

Цього ж дня о 15:42 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в смт Великий Любінь Львівського району на вул. Спортивній. До місця виклику виїхали місцеві вогнеборці. 

Пожежу вдалось локалізувати о 16:20 та ліквідувати о 16:39. Вогонь знищив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 200 кв. м. У ліквідації пожежі брали участь четверо надзвичайників та 1 одиниця спецтехніки.

О 21:39 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Липовець Яворівського району. До місця виклику виїхав пожежний підрозділ смт Немирів.

О 22:38 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу та о 22:51 - ліквідувати. Вогонь знищив суху траву та чагарник на площі 1500 кв. м.

У ліквідації пожежі брали участь четверо рятувальників та 1 одиниця спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ