Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Уряд виділить кошти для допомоги постраждалим від пожеж на Луганщині

Планується, що на черговому засіданні уряд виділить кошти на тимчасове житло, ліки, харчові продукти та засоби першої необхідності.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що уряд виділить кошти для допомоги постраждалим від пожеж на Луганщині. Про це йдеться у дописі на його сторінці у Facebook, передає УНІАН.

«Сьогодні державна комісія ТЕБ і НС доручила Луганській ОДА терміново підготувати розрахунки для здійснення невідкладних заходів. Щоб уже на черговому засіданні уряд виділив кошти на тимчасове житло, ліки, харчові продукти та засоби першої необхідності для постраждалих», - поінформував очільник уряду.

За словами Шмигаля, на Луганщині вдалося не допустити поширення вогню на потенційно небезпечні об’єкти.

«Наразі основні зусилля зосереджені на двох осередках: у Сєвєродонецькому та Новоайдарському районах. Роботи ведуться цілодобово. Одночасно працюють понад 1,5 тис. людей та 200 одиниць техніки. Зранку також відновиться робота з повітря. Ситуацію ускладнює вітер», - зазначає прем'єр.

Стосовно ситуації на КПВВ «Станиця Луганська», за його даними, пожежу локалізували. «Вогонь перекинувся з окупованої території та знищив кілька модулів Червоного хреста», - додав Шмигаль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ