Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Уряд затвердив Порядок використання державних коштів на «Євробачення»

Уряд затвердив своєю постановою Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення підготовки та проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017», - прес-служба Держкомтелерадіо.

Головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Держкомтелерадіо. Одержувачем бюджетних коштів, передбачених на підготовку та проведення пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» є публічне акціонерне товариство «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

Порядком передбачено спрямувати кошти на підготовку, створення та обслуговування інфраструктури місця для проведення конкурсу, здійснення організаційно-технічних заходів щодо забезпечення трансляції та проведення конкурсу, оренду та забезпечення функціонування арени для проведення фінальної частини конкурсу, організаційно-технічне забезпечення шоу-програми конкурсу, придбання обладнання, організаційно-супровідні та інші заходи, пов’язані із забезпеченням проведення та обслуговування конкурсу, у тому числі на оплату праці.

Не допускається використовувати бюджетні кошти на придбання товарів, робіт і послуг, не пов’язаних із підготовкою та проведенням пісенного конкурсу «Євробачення – 2017».

ПАТ «НСТУ» згідно з Порядком має надавати щокварталу до 20 числа наступного місяця до Держкомтелерадіо інформацію про використання цих коштів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ