Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Увага! Попередження про підйом рівнів води на водоймах країни

Увага! Попередження про підйом рівнів води на водоймах країни, - ДСНС України.

За прогнозом УкрГідрометцентру, 17 червня на українській ділянці Дунаю біля м. Вилкове зберігатиметься рівень води на небезпечній відмітці 155-160 см над нулем поста, спостерігатиметься підтоплення низинних незаселених ділянок міста (фактичний рівень 14 червня на 8 год. ранку 152 см).

Впродовж доби 17 червня на рiчках басейну Сяну, Днiстра (Львiвська обл.) очiкується формування локальних дощових паводкiв з пiдйомами рiвнiв води на 0,2 - 1,2 м над рiвнями 15 червня на 8 год, без негативних наслідків.

При зливових дощах можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку. На малих водотоках - рiзке швидкоплинне пiдвищення рiвнiв води, в горах iснує загроза утворення окремих селевих потокiв.

Впродовж доби 17 червня на малих водотоках та у верхів’ях річок Закарпатської області, в мiсцях проходження значних дощiв та сильних злив, очiкуються швидкоплиннi пiдвищення рiвнiв води на 0,5 – 1,0 м, без негативних наслідків. При зливових дощах можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку, в горах iснує загроза утворення локальних селевих потокiв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ