Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Увага! Попередження про ускладнення погодних умов

Станом на 18 год., спостерігається місцями невеликий сніг у Львівській (сніговий покрив до 10 см.), Тернопільській (сніговий покрив 5 см.) та Хмельницькій областях (сніговий покрив 4 см.), в Закарпатській – дощ. Про це повідомили в ДСНС України.

До кінця доби 7 лютого, у західній частині України сніг, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій областях значний сніг. На Закарпатті сніг з дощем, ожеледь.

У північних, центральних та південних областях місцями невеликий сніг (на крайньому півдні з дощем), у східних областях без опадів.

На дорогах місцями ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий).

Температура 9-14 градусів морозу, у південних областях та на Прикарпатті 1-6 градусів морозу, на Закарпатті та півдні Одещини 2-7 градусів тепла.

На Київщині в другій половині дня місцями невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Температура 9-12 градусів морозу.

8 лютого у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20-30 см, в Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см); на Закарпатті, вдень і на Прикарпатті та у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий).

Для моніторингу обстановки на випадок ускладнення погодних умов та надання допомоги, в Івано-Франківській області на Вишківському, Яблуницькому, Буковецькому та Кривопільському перевалах від ДСНС залучено 4 одиниці техніки (пересувні пункти обігріву) та 12 чоловік особового складу.

Наразі, за інформацією Служби автомобільних доріг, проїзд на дорогах загального користування забезпечено. За інформацією Укренерго, знеструмлення населених пунктів відсутнє. Координацію дій здійснюють міжвідомчі штаби Укравтодору та Служби автомобільних доріг в областях.

Такі погодні умови призведуть до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів; порушення, а на окремих ділянках доріг в Рівненській, Волинській, Львівській областях – припинення руху автотранспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ