Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

УЄФА дозволив «Ворсклі» проводити матчі в Полтаві

Стало відомо офіційно про те, що головний футбольний орган європейського футболу дав свою згоду на проведення ігор кваліфікаційних раундів Ліги Європи в Полтаві.

Численні інспекції, в ході яких УЄФА очима своїх уповноважених осіб з Ізраїлю та Франції уважно вивчали наявну інфраструктуру футбольного клубу «Ворскла» та її функціональний стан, закінчилися. Приємна новина для полтавських уболівальників: враховуючи загальну непросту геополітичну ситуацію в Україні, всі критерії проведення змагань УЄФА офіційно дозволили футбольному клубу «Ворскла» проводити поєдинки попередніх етапів Ліги Європи на домашній арені. У разі успіху ворсклян в третьому кваліфайн-раунді і стадії плей-офф, питання про можливість проведення ігор більш серйозного рівня буде підніматися знову, з урахуванням попередніх організованих матчів. Додатково УЄФА направить до Полтави свого офіцера безпеки.

Отже, матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Ворскла» - «Жиліна» (Словаччина) відбудеться 6 серпня в 20:00 на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовського.

ФК «Ворскла»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ