Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

УЄФА планує новий єврокубковий турнір

За повідомленням Bild, УЄФА планує з 2021 року заснувати новий єврокубковий турнір. Цей турнір стане доповненням до Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Таким чином, УЄФА ухвалив рішення реформувати єврокубковий календар.

За інформацією джерела, кількість команд-учасниць основного раунду Ліги чемпіонів залишиться колишньою - 32, в Лізі Європи гратимуть 32 клуби замість нинішніх 48. У новому змаганні, назви якого наразі немає, виступлять також 32 клуби. Автори ідеї про заснування нового єврокубка хочуть спростити доступ на євроарену для клубів зі Скандинавії та Східної Європи, але обійтися без розширення Ліги Європи.

Тим часом в Лізі Чемпіонів дізналися суперників по групі. Донецький «Шахтар» потрапив до непростого квартету з «Манчестер Сіті», «Ліоном» і «Хоффенхаймом». Свій шлях на груповій стадії «гірники» розпочнуть домашнім матчем з німецьким клубом.

У Лізі Європи сьогодні, 31 серпня, відбудеться жеребкування групового етапу. Київське «Динамо» і полтавська «Ворскла» чекають на своїх суперників.

Футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ