Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

УЄФА відхилив протест «Славії» по матчу з «Динамо»

Чеський клуб збирався оскаржувати результат матчу в Києві через суддівські помилки і слова Григорія Суркіса.

«Славія» після поразки від «Динамо» (0:2) в матчі-відповіді кваліфікації ЛЧ подала в дисциплінарний комітет УЄФА протест в зв'язку з поганим, на думку чеського клубу, суддівством. Про це повідомляє iSport.cz.

Представники чеського клубу вважають, що голи Вербича в Празі і Бесєдіна в Києві не мали зараховувати, а результативний удар Тецла скасували помилково.

Також «Славії» не сподобалися післяматчеві коментарі віце-президента УЄФА Григорія Суркіса, зокрема про те, що йому сподобався результат, а інше не має значення. Клуб вважає конфліктом інтересів те, що Григорій Суркіс працює в УЄФА, а його брат Ігор Суркіс очолює футбольний клуб.

Голова правління «Славії» Ярослав Тврдік після матчу закликав Григорія Суркіса піти у відставку з поста віце-президента УЄФА, а футбольна асоціація Чехії заявила, що такі висловлювання Тврдіка шкодять чеському футболу.

У підсумку, дисциплінарний комітет УЄФА відхилив даний протест. Про це повідомив Ярослав Тврдік.

Нагадаємо, кияни пройшли «Славію» за сумою двох матчів (1:1 і 2:0) і гратимуть в плей-офф раунді Ліги чемпіонів з «Аяксом». Матчі відбудуться 22 і 29 серпня.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ