Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ужгородську «Говерлу» покинули 15 орендованих футболістів

Ужгородська "Говерла" замість передсезонних зборів займеться набором нової команди.

В першу чергу ужгородський клуб покинули 15 орендованих гравців, з яких 9 футболістів "Динамо" і 5 з "Шахтаря", а також Лоренцо Шиміч, який від'їхав до "Хайдука".

Сьогодні у чемпіонат Казахстану відправиться і 29-річний нападник "Говерли" Максим Фещук. Доля його остаточного переходу має вирішитись у найближчі два дні. Якщо сторони успішно домовляться, то вже 5 липня український футболіст зможе взяти участь у Лізі Європи у складі "Шахтаря" з Караганди. Також до Казахстану може перебратись нападник Дмитро Хльобас.

Щодо інших гравців команди Шуфричів, то Олексій Полянський наразі тренується з "Металістом", В'ячеслав Акімов перейде у "Іллічівець", Олег Герасимюк, Андрій Хомин та Дмитро Трухін перебувають у розташуванні донецького "Металурга". Александру Тудосе скоріше за все змінить "Говерлу" на чемпіона Молдови "Мілсамі".

Єдиний, хто не поспішає розставатись з Ужгородом є досвідчений Максим Шацьких. "Мій контракт з "Говерлою" дійсний до літа 2016 року. Тому наразі знаходжусь в режимі очікування", - зазначив Шацьких.

Спорт-Експрес в Україні

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ