Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Світу: В Аргентині знайшли особисті речі Гітлера
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

В Аргентині знайшли особисті речі Гітлера

У передмісті Буенос-Айреса, Аргентина, агенти Інтерполу увірвалися в будинок колекціонера і в прихованій кімнаті виявили унікальні артефакти Третього Рейху та особисті речі Адольфа Гітлера. Про це розповіли на Associated Press

Агенти Інтерполу, отримавши дозвіл суду, увірвалися в будинок колекціонера. Під час обшуку їхню увагу привернула книжкова полиця, за якою виявився прохід у таємну кімнату.

В кімнаті було знайдено 75 предметів, які, на думку влади, є оригінальними і свого часу могли належати високопоставленим фігурам Третього Рейху, зокрема й Адольфу Гітлеру.

Експерти вже назвали знахідку найбільшою колекцією артефактів нацистської Німеччини в історії Аргентини. У джерелі повідомляють, що колекціонер тримав у прихованій кімнаті портрет Адольфа Гітлера, набір ножів, пісочний годинник із нацистським маркуванням, статую-герб Третього Рейху, набір губних гармошок, лупу, якою користувався сам Адольф Гітлер, іграшки для "зомбування" дітей, прилад для вимірювання голови – такими нібито визначали приналежність новонароджених до арійської раси та багато іншого.

У виданні зазначають, що розповсюджувачем перерахованих вище предметів вважається Йозеф Менгеле, який проводив медичні досліди на в'язнях концтабору Освенцим. Як стало відомо, щойно до суду за військові злочини стали притягуватися великі фігури Третього Рейху, Менгеле на наступні 10 років утік до Аргентини.

24 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ