Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: В архіві відшукали рисунок ікони Христа-Учителя з 1913 року
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

В архіві відшукали рисунок ікони Христа-Учителя з 1913 року

Унікальний рисунок ікони Христа-Учителя, який виконав у 1913 році один із монахів студитів, опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук синкел у справах монашества у Львівській архієпархії УГКЦ Юстин Бойко.

Рисунок ікони Христа-Учителя авторства одного з монахів студитів (дані якого на разі не вдалося встановити) зі Скнилова, який зберігається у одній справі разом з листами насельників цієї обителі до митрополита Андрея. Фото з ФБ о. Юстина Бойка.

Рисунок виконав один із монахів Скнилівської Лаври св. Антонія Печерського Студійського Уставу УГКЦ у 1913 році.

«Завдяки відкритості Центрального Державного Історичного Архіву у Львові маю можливість представити ще одну знахідку зі Скнилівської Студитської Лаври св. Антонія Печерського.

Це є рисунок ікони Христа-Учителя авторства одного з монахів студитів (дані якого на разі не вдалося встановити) зі Скнилова, який зберігається у одній справі разом з листами насельників цієї обителі до митрополита Андрея Шептицького.

Користаючи з нагоди, складаю сердечну подяку працівникам Архіву за надзвичайну відкритість та створення прекрасних умов для наукової діяльності», - написав отець Юстин Бойко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ