Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Бродівському районі на присадибній ділянці виявили застарілий снаряд

В Бродівському районі на присадибній ділянці виявили застарілий снаряд. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

13 листопада о 15:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Пеняки Бродівського району під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці, на відстані 30 м від житлового будинку виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та його знищення.

Водночас, 13 листопада піротехнічним підрозділом 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України було вилучено та знищено 6 боєприпасів часів ІІ Світової війни

152-мм артилерійський снаряд, що був виявлений в полі поблизу с. Ільковичі Сокальського району. 

Протитанкову міну та 4 артилерійські снаряди калібру 105-мм виявлені під час прогулянки в лісі в с. Гута Сокальського району.

Небезпечні знахідки було вилучено встановленим порядком та знешкоджено в безпечному місці.

Зазначимо, що від початку року на території області виявлено 1021 вибухонебезпечних предметів та 57 набоїв до стрілецької зброї в 241 місці.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ