Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

В будинку на Грінченка вибухнув боєприпас, знайдений «чорним археологом»

У Львові правоохоронці встановлюють причини та обставини вибуху у багатоповерхівці. За попередньою інформацією, у квартирі на п’ятому поверсі здетонував боєприпас, який мешканець – «чорний археолог» розшукав та приніс додому, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Шевченківський відділ поліції 6 листопада о 19.10 надійшло повідомлення про вибух, що стався у одній з квартир дев’ятиповерхівки по вулиці Грінченка у Львові.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Вибух стався у помешканні на п’ятому поверсі, внаслідок чого загинув 33-річний чоловік – мешканець квартири. Також були пошкоджені електричні комунікації та система водопостачання будинку.

Як встановили правоохоронці, загиблий був так званим «чорним археологом» - займався пошуками та колекціонуванням боєприпасів, зброї та елементів військового спорядження часів Першої та Другої світових війн. За попередньою інформацією, у квартирі здетонував боєприпас, який чоловік розшукав та приніс додому.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Правоохоронці встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ