Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: В Дніпрі відбувся всеукраїнський семінар, присвячений міжнародному дню памяті жертв Голокосту
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

В Дніпрі відбувся всеукраїнський семінар, присвячений міжнародному дню пам'яті жертв Голокосту

29–30 січня 2018 року в Дніпрі відбувся Всеукраїнський науково-педагогічний семінар, присвячений Міжнародному дню пам'яті жертв Голокосту. Захід організований Українським інститутом вивчення Голокосту "Ткума", Музеєм пам'яті єврейського народу та Голокост в Україні" за сприяння Міністерства освіти і науки України. Про це йдеться у повідомлені Українського інституту національної пам'яті.

У семінарі взяли участь 60 осіб з усіх областей України – представники Міністерства освіти і науки України, Інституту української археографії і джерелознавства імені М.С. Грушевського, обласних державних адміністрацій, інститутів післядипломної педагогічної освіти й академій неперервної освіти, вищих, загальноосвітніх і позашкільних закладів.

Відбулася церемонія вшанування пам'яті жертв Голокосту, відкрито нову виставку Музею "Пам'ять єврейського народу та Голокост в Україні" "Трагедія ромського народу та пам'ять про неї". На Всеукраїнському науково-педагогічному семінарі обговорювалися механізми відновлення пам'яті про Другу світову війну. 

У рамках семінару були презентовані видавничі новинки з історії.  Зокрема представник Українського інституту національної пам'яті Ганна Байкєніч представила настільну гру "Українська революція 1917–1921 років" і розповіла як її отримати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ