Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Дрогобичі завершився всеукраїнський турнір ветеранів баскетболу

Нещодавно в ігровому залі Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського вже втретє відбувся всеукраїнській турнір з баскетболу серед ветеранів. Цього разу на Львівщину до стародавнього Дрогобича завітали команди з Кривого Рогу, Луцька та Мукачева.

Відкриваючи турнір, голова федерації баскетболу Дрогобиччини Володимир Ямельницький, головний спеціаліст структурного підрозділу молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко, директор місцевої ДЮСШ Іван Файчак, особливо тепло вітали команду з Кривого Рогу, яка вперше взяла участь в цьому турнірі.

Хоча ветеранські турніри носять в першу чергу товариський характер, оскільки зустрічаються давні друзі, які свого часу разом виступали на різноманітних змаганнях, спортивним емоціям та красивим комбінаціям могли б позаздрити і більш юні спортсмени. Практично в кожній зустрічі глядачі побачили цікаві атаки, результативні триочкові кидки, вдалі дриблінги та фінти.

Переможцями цьогорічного турніру виявилися господарі - дрогобицькі ветерани баскетболу, які у вирішальному матчі перемогли своїх давніх друзів-суперників з Мукачево з рахунком 41:31. На другу сходинку п’єдесталу піднялися спортсмени із Закарпаття, а третє місце розділили баскетболісти Луцька і Кривого Рогу.

Перемогу в турнірі вибороли Володимир Дружбляк, Юрій Сухий, Олег Войтечко, Володимир Ямельницький, Андрій Фіцяк, Сергій Дацюк, Назар Худик, Володимир Лук’янченко, Вадим Козловський, Володимир Шатонський, Андрій Будинкевич, Сергій Самойлік.

Усі команди були нагороджені медалями та кубками, а кращі гравці отримали цінні подарунки. При цьому всі учасники відзначили прекрасну атмосферу турніру, об’єктивне суддівство, належну організацію та культурну програму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ