Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В ДТП біля Львова загинули військові

В аварії, що трапилася сьогодні, 13 липня, неподалік Львова, загинули двоє військовослужбовців. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

"Сьогодні в обідню пору (близько 14.30) старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів-Самбір поблизу с. Лапаївка спричинив смертельну ДТП. Порушивши правила дорожнього руху, офіцер виїхав на швидкості на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем «Форд Транзіт» під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Унаслідок цього 2 пасажирів-військовослужбовців авто «Мазда» загинули на місці події. Водія автомобіля «Мазда», який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначив Олег Сенюк, у дану мить на місці трагедії працюють військові прокурори Львівського гарнізону, котрі здійснюють у цьому кримінальному провадженні процесуальне керівництво, разом із слідчими ГУ Нацполіції у Львівській області, які здійснюють досудове розслідування.

Проводяться першочергові слідчі дії. Відомості до ЄРДР внесено за ч. 3 ст. 286 КК України, а самого винуватця трагедії вже затримано.

"Глибоке співчуття рідним та колегам-побратимам!", - додав військовий прокурор.

Він також наголосив, що загибель військовослужбовців трапилася другу п`ятницю поспіль.

Нагадаємо, що 6 липня близько 5.30 на території Рівненського загальновійськового полігону під час виконання військовослужбовцями однієї з в/ч вогневого завдання щодо знищення умовного противника з веденням вогню мінометної батареї з закритої вогневої позиції відбувся вибух міни у каналі ствола міномету. Унаслідок цього 3 військовослужбовців загинуло та 9 отримали поранення різного ступеня важкості.

Розслідування триває, поранені військові перебувають на лікуванні у Львівському госпіталі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ