Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Херсоні родина нотаріуса займається вирощуванням та збутом коноплі

В управління Департаменту протидії наркозлочинності надійшло повідомлення, що в Херсоні родина одного з приватних нотаріусів займається вирощуванням та збутом коноплі. Під час перевірки інформація підтвердилася. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

ГУ НП у Херсонській області

Працівники поліції провели санкціонований обшук у домоволодінні нотаріуса. Вилучено майже 3 кг канабісу, 17 паперових згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору, а також саморобний пристрій для куріння коноплі.

Крім того, позаду будинку родина вирощувала 24 кущі коноплі з усім необхідним обладнанням для їх кращого та швидшого росту. За регулярний полив насаджень відповідала бабуся. У несприятливу погоду, яка могла нашкодити кущам та, як наслідок, якості наркотику, члени родини накривали рослини спеціальними контейнерами, а для їх росту вмикали неонові лампи.

ГУ НП у Херсонській області

Та, як з'ясувалося, це був не весь «запас» фігурантів. У будинку правоохоронці вилучили велику кількість насіння рослин канабісу для висадки нового врожаю. Наразі усе вилучене та направлено на дослідження.

Встановлюються зв'язки фігурантів, канали збуту наркотиків, а також ролі усіх членів родини щодо вирощування та розповсюдження наркоотрути.

ГУ НП у Херсонській області

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

ГУ НП у Херсонській області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ