Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Іспанії вилучили партію кокаїну вагою 1,2 тонни

Поліція Іспанії виявила величезну партію кокаїну і ліквідувала іспано-британську організацію з торгівлі наркотиками, яку вона назвала "однією з найактивніших у Європі", - 112.ua.

Поліцейські затримали партію наркотиків вагою 1,2 тонни, що є однією з найбільших партій, коли-небудь захоплених на іспанській території. Під час операції затримано трьох громадян Великої Британії і двох іспанців.

У виданні зазначають, що злочинці доставили велику кількість кокаїну в північну Іспанію, а пізніше перевезли її на південь, де була налагоджена інфраструктура для розповсюдження невеликих партій до Британії або іншим кримінальним організаціям в Іспанії. Для перевезення наркотиків наймали професійних водіїв вантажних автомобілів, які ховали кокаїн серед легального вантажу і перевозили стандартними маршрутами, щоб уникнути залучення уваги.

Коли водій однієї з таких вантажівок зупинився в Гранаді, щоб розвантажити наркотики разом з допомогою двох інших членів організації, їх заарештували поліцейські. Офіцери знайшли 483 посилки, у яких був 531 кілограм кокаїну.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ