Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В кафе на Львівщині отруїлися весільні гості

У неділю, 16 вересня, до інфекційного відділення Сколівської ЦРЛ госпіталізували шістьох пацієнтів із симптомами гострої кишкової інфекції, які напередодні харчувалися у кафе “На гірці” в місті Сколе, повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Станом на 22:00 17 вересня загалом було госпіталізовано 18 осіб, серед них 16-річна дитина.

Станом на 6 ранку 18 вересня 17 осіб , у тому числі 1 дитина, перебувають на лікуванні в інфекційному відділенні Сколівської ЦРЛ та 1 особа у Новороздільській МЛ. Стан пацієнтів середньої важкості.

Водночас, як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, постраждалі у згаданому вище кафе 15 вересня святкували весілля родича в одному. Згодом їм стало погано і вони звернулися  до медиків.

Правоохоронці встановили, що вони є мешканцями Сколівщини, Стрийщини та Львова віком 25-60 років. Усі вони 1

Наразі поліцейські встановлюють причину отруєння. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ