Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В кінці березня стартує чемпіонат Ліги учасників АТО з футболу

31 березня у Вишневому на стадіоні «Центральний» відкриється новий сезон Відкритого чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО, - Укрінформ.

Початок о 10:00. Організатор турніру – Федерація футболу учасників АТО. 

Це вже четвертий сезон Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО. В 2017 році у Відкритому чемпіонаті з футболу серед команди Ліги учасників АТО брали участь 59 команд. Це більше півтори тисячі учасників бойових дій. Турнір вважається складовою частиною всеукраїнської програми психологічної та фізичної реабілітації учасників АТО.

Нагадаємо, нещодавно Федерація футболу учасників АТО пролонгувала договір з Федерацією футболу України (ФФУ) щодо проведення в 2018 році Відкритого чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО.

Згідно з новим договором, ФФУ забезпечить турнір та оплатить послуги арбітрів, надасть та оплатить оренду футбольних полів, забезпечить кожну команду м’ячами (10 м’ячів на кожну команду) та футбольною формою (22 комплекти на кожну команду).

Крім цього, ФФУ надіслала листа до Міністерства молоді та спорту з проханням включити Відкритий чемпіонат з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2018 рік. Це забезпечить турніру офіційний статус.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ