Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В контрабандистів відібрали 6 авто

Впродовж вихідних на ділянці відповідальності Мостиського прикордонного загону прикордонники попередили шість випадків прихованого перевезення цигарок через кордон. Окрім цигарок контрабандисти позбулися ще й своїх автівок, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Легковики марок Фольксваген, Додж, Крайслер, Опель, Сітроен та радянський ВАЗ поповнили список автомобілів, вилучених правоохоронцями на українсько-польській ділянці кордону через їх переобладнання з метою контрабанди цигарок. Так, впродовж суботи та неділі у пунктах пропуску «Шегині» та «Краковець»  прикордонники разом з працівниками митниці в ході ретельного огляду зазначених автівок виявляли цигарки в тайниках у паливному баку, у моторному відсіку, у місцях кріплення бокових дзеркал, під декоративною обшивкою салону та у днищі автомобілів. Всього через кордон намагались перевезти понад 1800 пачок цигарок з українськими акцизними марками та без них.

По всім зазначеним випадкам відносно водіїв складено відповідні адміністративні документи, також вилучено контрабандний товар та переобладнані автівки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ