Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В Краматорську відбуватимуться заходи з протидії терористичним загрозам

У зв`язку із проведенням 31.10.2018 року та 1.11.2018 року превентивних заходів з протидії терористичним та диверсійним загрозам в м. Краматорськ Донецької області, командування Об`єднаних сил закликає мешканців міста, не покидати без нагальної потреби своїх домівок, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами тощо, - повідомляють в прес-центрі ООС.

У разі необхідності пересування в інші райони міста, з метою уникнення непорозумінь, просимо обов`язково мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання і т.і.)

Усі дії відбуваються у рамках чинного законодавства та санкціоновані Командувачем об`єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем. У випадку отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, негайно повідомляйте на адресу чергових служб:

  • головного відділу в м. Краматорськ ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, тел.: 06264-3-03-33;
  • Краматорського міського відділу ГУ НПУ в Донецькій області, тел.: 102, 06264-7-02-47.

Просимо не панікувати та дотримуватися вимог особистої безпеки.

Нагадуємо, що згідно з вимогами пункту 8 Постанови Кабінету Міністрів України №92 від 18.02.2016, прийнято рішення щодо встановлення у Донецькій та Луганській областях і АР Крим рівня терористичної загрози «ЧЕРВОНИЙ».

Зазначена постанова є відкритою, громадяни можуть ознайомитись із заходами, що вживаються суб`єктами боротьби з тероризмом відповідно до визначених рівнів терористичних загроз.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ