Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

В Куликівській громаді пройде черговий "БЛАГО-FEST"

Уже другий рік поспіль Куликівська територіальна громада гуртується навколо організації благодійного фестивалю "БЛАГО-FEST"!

Місцева влада спільно з волонтерами, благодійним фондом «Допомога і Турбота» та підтримки інших партнерів об’єднюють зусилля для створення цієї особливої культурної події, де для відвідувачів є можливість чудово провести час і внести свою лепту  у наближення ПЕРЕМОГИ.

У програмі фестивалю усі заходи носять благодійний характер і націлені на збір коштів для забезпечення потреб ЗСУ. Зокрема у програмі благодійний футбольний турнір, благодійний концерт, аукціон, лотерея, ярмарки, колоритні фотозони, частування українськими стравами та інші атракції як для дорослих, так і для малечі. Це дозволить приємно і з користю провести час з родиною та друзями і ще раз задонатити.

Організатори переконані, що саме такі культурні події на сьогоднішній день, як ніколи націлені на об’єднання зусиль громади задля майбутньої нашої Перемоги.

"Сьогодні культура дає можливість не тільки популяризації Української пісні, української культури, вона сьогодні гуртує українців всього світу", - Ірина Цюпка, організатор фестивалю.

Всі вилучені кошти із благодійного фестивалю буде спрямовано на закупівлю  fpv-дронів та забезпечення інших потреб військовослужбовців! 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ