Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Києві обговорили методи протидії диверсії на арсенали

Як інформують у прес-службі Генерального штабу ЗСУ, сьогодні, 25 жовтня, у Генеральному штабі відбулася нарада з питань організації охорони та оборони, протидії диверсіям та терористичним актам на арсеналах, базах та складах зберігання ракет, боєприпасів, а також пально-мастильних матеріалів Збройних Сил України.

Участь у нараді, що проводилася під керівництвом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії Віктора Муженка, взяли представники Озброєння ЗС України, керівники відповідних управлінь Генерального штабу, представники видів Збройних Сил України та Державного підприємства Міністерства оборони України «Центральний проектний інститут».

Під час засідання проаналізовано стан виконання заходів та шляхи ефективного вирішення існуючих проблем із зазначених темою питань.

За результатами наради визначені найактуальніші завдання. Зокрема – поряд з будівництвом надійних сховищ, прискорити будівництво та облаштування сучасних охоронних периметрів технічних територій з метою мінімізації впливу людського фактору на забезпечення надійної охорони стратегічних об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ