Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В львівському будинку офіцерів пройшов вечір пам'яті полковника Віталія Провозіна

"Я переконаний, що Віталій десь тут посеред нас. Що він десь тут з камерою, бігає по залу і пильнує, щоб все пройшло якнайкраще", - зазначив, товариш Віталія, Олександр Поронюк.

Нагадаємо, керівник львівського будинку офіцерів, батько чотирьох доньок, полковник Віталій Провозін, помер 30 червня, на 61 році життя. 

Полковник Віталій Провозін близько 20 років очолював Львівський будинок офіцерів, займався волонтерством, організував чимало поїздок творчих колективів до військових у зону бойових дій. Віталій Провозін запам'ятався тим, як активно захищав Будинок офіцерів, коли кілька років тому Міноборони мало намір виставити будівлю на приватизацію.

На вечері пам'яті крім друзів, знайомих, однокурсників, родичів, були присутні також  військові капелани, які неодноразово спільно з Віталієм здійснювали волонтерські поїздки в зону бойових дій.

Також онлайн приєднався товариш Віталія Провозіна, майор у запасі Атанас Бурокас, легенда Литви, захисник Вільнюського телецентру.

"Після того, як не стало Віталія, ми відчули що втратили хорошого друга та хорошу людину", - поділився своїми відчуттями Атанас.

Слова не залякують в нашу рану, але світлий спогад про Віталія завжди буде в наших серцях, зазначили організатори заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ