Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В листопаді госпсуд у Львові оголосив банкрутами три юрособи

Йдеться про Товариство з обмеженою відповідальністю «Фрілайн Трейд», що спеціалізувалося на консультуванні з питань комерційної діяльності й керування, про ТОВ «Райз-цукор», основний вид діяльності якого - надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, та про комунальне підприємство «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради (комплексне обслуговування об'єктів).

Згідно матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень, провадження у справі про банкрутство ТОВ «Фрілайн Трейд» було відкрито за заявою ТОВ «Агродом ЛТД», кредиторські вимоги якого госпсудом були визнані в розмірі 110 882 932 грн. Дані відомості відображені, зокрема, в постанові про визнання банкрутом ТОВ «Фрілайн Трейд» від 16.11.2021 року.

За інформацією з реєстрів, ТОВ «Фрілайн Трейд» (м. Львів, вул. Авраама Лінкольна, буд. 57, оф. 2) було зареєстровано 17.09.2013 року. Його директором, засновником та бенефіціаром вказана Шевченко Лідія Володимирівна.

Постанова про визнання банкрутом комунального підприємства «Трускавецьтепло» була винесена 11.11.2021 року - у справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Львів-Експерт», що заявило кредиторські вимоги до боржника у розмірі 138 900 грн. Загальна ж сума зобов`язань КП «Трускавецьтепло», яка визнана судом та відображена в реєстрі вимог кредиторів, становить разом 10 231 427 грн. Частина цієї суми - борг підприємства за спожитий природний газ перед ПАТ НАК «Нафтогаз України» - у розмірі 3 129 342 грн.

З відкритих джерел відомо, що комунальне підприємство «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради (зі статутним капіталом 11 775 308 грн.) було засновано 10.03.2011 року. Його директором вказаний Юричко Олег Володимирович.

ТОВ «Райз-цукор» було оголошено банкрутом згідно постанови госпсуду від 04.11.2021 року, у справі за заявою ТОВ «Спецагропроект». З даного рішення вбачається, що загальний розмір визнаних судом вимог кредиторів ТОВ «Райз-цукор» становить 6 165 534 667 грн.

Зазначимо: йдеться про компанію аграрного «короля» України, себто про фірму з агрохолдингу Олега Бахматюка, яка була зареєстрована в Полтавській області, однак за тиждень до подання заяви про банкрутство змінила адресу на Львівську область.

За інформацією You Control, ТОВ «Райз-Цукор» було зареєстровано 18.07.2006 року. Його кінцевим бенефіціарним власником вказаний Бахматюк Олег Романович. Засновниками - ТОВ «Виробниче підприємство «Зелена хвиля» та ТОВ «Управлінське товариство "УЛФ".

З реєстрів також відомо, що раніше ТОВ «Райз-Цукор» було зареєстровано за адресою: Полтавська обл., Лохвицький р-н, місто Заводське, вул. Матросова, буд. 10. Однак перед поданням заяви про банкрутство товариства, 29.04.2021 року його адреса змінилась на Львівську обл., Золочівський р-н, село Ясенівці, вул.Заводську, буд 1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ