Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В мережі поширили фейк про надзвичайну ситуацію на Рівненській АЕС

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Рівненської АЕС, станом на 12:30 енергоблоки №№1, 2, 3 РАЕС працюють в штатному режимі та енергоблок №4 з 6 вересня перебуває у середньому планово-попереджувальному ремонті.

У зв’язку із поширенням в Інтернеті дезінформації стосовно нештатної ситуації на Рівненській АЕС та евакуації мешканців міста-супутника, в РАЕС повідомили, що станом на 12:30 енергоблоки №№1, 2, 3 РАЕС працюють в штатному режимі та енергоблок №4 з 6 вересня перебуває у середньому планово-попереджувальному ремонті.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах чинних норм.

"Тож просимо населення не поширювати неправдивої інформації та довіряти перевіреним джерелам! Уся достовірна інформація щодо роботи енергоблоків РАЕС публікується на нашому офіційному сайті та її сторінках у соцмережах", - зазначили в прес-службі РАЕС.

Зазначимо, сьогодні декілька інтернет-сайтів опублікувало інформацію про викид радіоактивних речовин на Рівненській АЕС, та евакуацію місцевих жителів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ