Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

В Мукачевому біля школи сталася стрілянина

У мікрорайоні «Пентагон» у Мукачеві сталися розбірки з стріляниною і вибухівкою. Одного з учасників стрілянини госпіталізовано з вогнепальним пораненням. Про це повідомив власкор Mukachevo.net з місця подій.
Mukachevo.net

Інцидент стався по вулиці Молодіжна, що в мікрорайоні «Пентагон» неподалік 16 школи. Згідно з інформацією, яку журналіст Mukachevo.net отримав від оного з працівників школи, перші постріли пролунали близько 13:15. Загалом пострілів було два. 

За попередньою інформацією, перестрілка сталася між групою молодиків на авто та місцевим мешканцем. Перші були із зброєю, другий – з вибухівкою. Другого з кульовим пораненням госпіталізована у лікарню. Молодики зникли з місця стрілянини на авто. Вибухівка не спрацювала. Наразі на місці подій працюють правоохоронці, очікується прибуття піротехніків.

Також, як зауважила керівник управління освіти Катерина Андялошій, усі учні, які наразі перебували в школі на навчанні (відпрацювання за 7 березня) у безпеці, і перебувають під наглядом керівництва школи на вчителів.

Як повідомили у Мукачівської ЦРЛ, близько 13:30 до лікарні доставили місцевого мешканця з вогнепальним пораненням бедрової артерії. Його привезли без документів. Пораненого виявив його товариш, який знайшов його з нерозірваною гранатою у руках.

За неофіційною інформацією Mukachevo.net від правоохоронців, поранений учасник інциденту фігурує у справах по наркоторгівлі і має прізвизько "Мучо". Це, наразі, і є пріоритетною версією првоохоронців.

Близько 14:30 школярів відпустили додому під відповідальність батьків.  

Згодом, лікарі повідомили, що постраждалий отримав дуже важку травму, у нього постраждав мозок, тому він або помре, або залишиться у вегетативному стані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ