Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В нічній бійці у Львові постраждали патрульні

У Львові на вулиці Нечуя Левицького група людей побилася на очах у представників Патрульної поліції. Патрульні також постраждали. Про це повідомив Фейсбук Патрульної поліції Львова.

Як зазначено в повідомленні, на 102 надійшов виклик про масову бійку на вулиці Нечуя Левицького. Коли екіпаж прибув на місце, група з 15 осіб голосно розмовляла, а бійка припинилася. Патрульні попросили стишити розмову і розійтися. Юрба пообіцяла,що піде і навіть почали викликати таксі. Патрульні стали неподалік, аби зачекати щоб усі роз‘їхалися, адже ймовірність приїхати сюди знову була великою – особи поводилися агресивно.

Раптом група розділилася на дві частини і знову почалася бійка. На законні вимоги патрульних чоловіки не реагували, а під час затримання чинили опір. Відтак в одного з патрульних порваний кітель та больові відчуття в боці, другого патрульного вкусили за руку, ще в одного розбили нагрудну камеру.

П‘ятеро злісних порушників затримано і доставлено у Франківський райвідділ. На кількох учасників очікує кримінальна відповідальність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ