Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В Новолуганську отримали поранення 8 мешканців, пошкоджені понад 40 будівель

У результаті сьогоднішнього обстрілу російсько-окупаційними військами населеного пункту Новолуганське, де ворог застосував по мирних мешканцях реактивні системи залпового вогню, прес-центр штабу АТО повідомляє, що поранення отримали 8 мирних мешканців, пошкоджені 37 одноповерхових і двоповерхових будинків, 10 пятиповерхівок. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Крім того, кілька снарядів потрапили у подвір’я школи, садочку та місцевої амбулаторії. Половина населеного пункту знеструмлена через пошкодження ліній електропередач, частково пошкоджено й газогін.

Наразі в Новолуганському, військові медики, військовослужбовці, рятувальники і поліцейські проводять ряд першочергових заходів з евакуації поранених і постраждалих мирних мешканців.

Зранку, 19 грудня, в населеному пункті буде розгорнуто гуманітарний штаб, розпочнуть роботу військові польові кухні, пункти обігріву.

Через високу ймовірність загрози для мирного населення від вибухів реактивних снарядів, що не розірвались, в місті та на його околицях із самого ранку працюватимуть групи розмінування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ