Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В новорічну ніч бойовики 15 разів обстрілювали сили АТО

Як повідомили Гал-інфо в прес-центрі АТО, впродовж доби, що минула, бандити 22 рази вдались до збройних провокацій проти сил АТО, з них 15 у новорічну ніч.

Бойовики проросійських незаконних збройних формувань, вочевидь, чекали на завершення терміну Мінських домовленостей. Не вплинули на загарбників навіть угоди в рамках перемовин Нормандської четвірки.
Впродовж доби, що минула, бандити 22 рази вдались до збройних провокацій проти сил АТО.
Зокрема, вчора ввечері бойовики зі стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 120 мм, які заборонені Мінськими домовленостями, прицільно били по українських захисниках біля Авдіївки.

З 82-мм мінометів кремлівські найманці обстріляли позиції українських воїнів у Пісках. 

Також на Донеччині бойовики не припиняють здійснювати провокаційні обстріли з великокаліберних кулеметів та гранатометів біля Пісків, Опитного, Новгородського та Авдіївки.

На Луганщині з автоматичних станкових гранатометів бандити обстріляли наші позиції поблизу Щастя, стрілецької зброї – в районі Золотого.

З початку цієї доби бойовики з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї прицільно гатили по наших позиціях на підступах до Мар’їнки.

Окрім того, першого ж дня нового 2016 року противник інтенсивно, проте неприцільно бив в районі Опитного, Пісків, Авдіївки, Новгородського, Луганського та Троїцького. Здебільшого ворог застосовував стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети. З початку доби зафіксовано 15 епізодів порушення бойовиками умов припинення вогню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ