Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В Об’єднаних силах нагороджено кращих артилеристів

Сьогодні, 21 лютого, на одному з полігонів, що на Приазов’ї, заступник командувача Об’єднаних Сил генерал-майор Віктор Ганущак привітав учасників конкурсу на кращий артилерійський розрахунок Об’єднаних Сил із завершенням конкурсу, а переможців – із заслуженою перемогою та високими результатами, які вони показали у запеклій боротьбі. Про це інформує прес-центр ООС.

Від імені Командувача об’єднаних Сил генерал вручив кубки та дипломи переможцям – командирам розрахунків артилерійських гармат та систем МТ-12 «Рапіра», 2С1 «Гвоздика», Д-30, Д-20 «Хітин», 2С3 «Акація», 2А65 «Мста-Б», 2А36 «Гіацинт-Б» та РСЗВ БМ-21 «Град». Решті номінантам, розрахункам, які вибороли друге та третє місця, вручено дипломи й грамоти. Також кращим військовослужбовцям заступник Командувача вручив відзнаки Командувача об’єднаних Сил – 10 військовослужбовців отримали «Козацький хрест» І ступеня, і ще 20 – медалі «За звитягу та вірність».

Вітаючи особовий склад, який брав участь у конкурсі на кращий артилерійський розрахунок, генерал-майор Віктор Ганущак наголосив на тому, наскільки важливий сьогодні їхній високий рівень бойової підготовки й вишколу та побажав успіхів у подальшій бойовій службі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ