Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Одесі стартував 8 міжнародний кінофестиваль

Церемонія відкриття відбулася традиційно у театрі опери і балету. Хто крокував червоним хідником та якими вбраннями дивували гості фестивалю цього року.

В кращих традиціях Канн, до зали гості поважно йшли червоною доріжкою, залюбки позують у вечірніх вбраннях перед камерами.

Президент Одеського міжнародного кінофестивалю Вікторія Тігіпко, зізналася, що день відкриття – особливий момент, та з нетерпінням чекає кінопоказу на Потьомкінських сходах. Щороку дивитися кіно під відкритим небом приходять до 15 тисяч глядачів.

"Це екранізація роману Золя "Дамське щастя", але це не просто французька стрічка і Потьомкінські сходи, які відомі в усьому світі, вперше на одеському кінофестивалі у супроводі оркестру оперні партії відомої співачки Софі Фурніє", – сказала президент Одеського міжнародного кінофестивалю Вікторія Тігіпко.

В Одесі у наступні 8 днів покажуть понад 120 фільмів. Більшість фільмів, які представлять на Одеському кінофестивалі - в широкий прокат в Україні не вийдуть. Тож це єдина можливість їх побачити.

Канал 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ