Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Одесі впала 100-метрова труба котельні

Унаслідок сильного вітру на одній з котелень в Одесі великої потужності сталася аварія — впала труба заввишки понад 100 метрів. Штаб на місці вже почав аварійні роботи.
Скріншот з відео

Про це інформує Суспільне з посиланням на Одеську міську раду.

"Ми зібрали штаб на місці та всіх фахівців. Наразі оцінюємо пошкодження та вже приступили до аварійних робіт. Вранці оцінимо масштаб пошкоджень та відпрацюємо план робіт, аби зробити все, щоб котельня якомога швидше почала працювати", — зазначив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов нагадав, що у разі відсутності електроенергії чи опалення в домівках через негоду, можна скористатися Пунктами незламності, розгорнутими в сховищах міста.

"Там є світло, тепло та Інтернет. Можна зігрітися, підзарядити свої гаджети, випити теплий напій. Наші працівники знаходяться у цих пунктах відповідно до графіків і готові надати всю необхідну допомогу", — нагадав міський голова Одеси.

За даними КП "Теплопостачання міста Одеси", у зв’язку із складними погодними умовами та перепадами напруги електроенергії в Одесі тимчасово призупинили роботу великих районних котелень, щоб запобігти аварійним ситуаціям та зберегти обладнання.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в Україні запрацював цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ