Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В офісі президента ФК "Інгулець" стався вибух - одна людина загинула

У вівторок, 20 квітня, в офісі президента футбольного клубу "Інгулець" Олександра Поворознюка у смт Петрове Кіровоградської області стався вибух предмета, схожого на гранату.

Про це повідомляє Укрінформ.

Про інцидент у поліцію повідомили о 18.20. 

У той час у приміщенні перебували троє людей, конфліктів між ними не відбувалося. Внаслідок вибуху один громадянин зазнав тяжких травм (йому відірвало руку і ногу), інший – осколкових поранень.

58-річного потерпілого доправили до лікувального закладу, проте 21 квітня від травм він помер.

Президент клубу Олександр Поворознюк дав коментар каналу "Футбол", у якому повідомив, що гранату підірвав один із присутніх у приміщенні.

Згодом Поворознюк зазначив у коментарі Суспільному, що гранату приніс його друг. За його словами, він поклав її на стіл, а потім поклав у кишеню, після чого вона вибухнула. 

"Мене накрило столом. На мене зі стіни впали ікони, мене присипало. Я не пам'ятаю, як мене витягли на вулицю. Не знаю, як вижив. Відразу викликали поліцію та швидку допомогу", - зазначив президент клубу.

Варто зауважити, що 50-річний Олександр Поворознюк - генеральний директор ТОВ "Агрофірма П'ятихатська" та президент ФК "Інгулець".

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15 та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

У рамках кримінального провадження проводиться досудове слідство. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ