Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В ООС провели конкурс на кращих водіїв вантажних автомобілів та евакуаційних засобів

На Донеччині завершився конкурс на кращих водіїв вантажних автомобілів, евакуаційних засобів та багатовісних евакуаційних засобів серед підрозділів ООС.
Фото: Операція об'єднаних сил.

В Об’єднаних силах такий масштабний захід з тилової частини провели вперше. До змагань залучили 20 одиниць техніки, а першість виборювали 15 підрозділів у шести номінаціях.

– Я вважаю, що конкурс – це не про дипломи і нагороди, а про мотивацію стати кращим серед кращих, нарощувати свої уміння, здатність до нормальної конкуренції між підрозділами та уміння визнавати свої помилки й вчасно звернути на них увагу. Ми зробили гарний старт до проведення подібних конкурсів серед військовослужбовців з тилового забезпечення ОС, – наголосив заступник начальника штабу з логістики ОС полковник Віталій Чиж.

Програма конкурсу була доволі насиченою. Азарту змаганням додавали призові подарунки. Так, у колективних номінаціях грошові премії становили 20 тисяч грн, за друге – 15 та за 3 місце – 10 тис. грн. А в особистій першості –5 тис., 4 і 3 тис. грн.

– Конкурс проводився у два етапи. Під час першого етапу конкурсанти складали заліки з правил дорожнього руху, виконували вправи з водіння та зняття-постановки акумуляторних батарей. Друга ж частина була присвячена змаганням евакуаційних та багатовісних засобів, – зазначив начальник озброєння Об’єднаних сил полковник Андрій Хабаров.

Офіцери з тилового напрямку ОС наголосили, що кожен з водіїв виконав нормативи. Проте хтось краще впорався, а комусь потрібно покращити свої уміння. Для бойових підрозділів вдосконалення навичок є надважливим чинником в оперативному виконанні поставлених завдань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ