Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В пожежі на Самбірщині виявили загиблого чоловіка

​Самбірський район: протягом ночі вогнеборці ліквідували 2 пожежі в житлових будинках, на одній з яких виявлено загиблого чоловіка. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Львівщини.
Фото: ДСНС

Протягом доби чергування з 22 на 23 липня вогнеборці Самбірського району двічі виїжджали на ліквідації пожеж в житлових будинках. 

Так, зокрема, 22 липня о 22:46 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Лука на вул. Шевченка, Самбірського району в дерев'яному житловому будинку, критому бляхою, розміром 10×8 м. 

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику дах будинку був повністю охоплений вогнем, полум’я вже вибивалось і з вікон. Під час проведення робіт з гасіння пожежі в середині будівлі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився власник будинку - чоловік 1992 року народження. 

О 00:13 23 липня вогнеборці локалізували пожежу та о 00:50 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 50 кв.м., дах на площі 80 кв.м. та перекриття на площі 60 кв.м. 

Вже під ранок 23 липня о 04:51 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в с. Монастирець Самбірського району в дерев'яному житловому будинку, розміром 11×7 м. 

По прибуттю пожежників з’ясувалось що горить дах будівлі, також існує загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі.

О 05:14 вогнеборці локалізували пожежу та о 05:46 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку в будинку на площі 40 кв.м., дах на площі 70 кв.м. та перекриття на площі 60 кв.м. Вогнеборці запобігли перекиданню вогню і врятували від пожежі 2 поруч розташовані господарські будівлі. 

Причини та обставини виникнення пожеж встановлюються

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ