Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В с. Добряни ліквідували пожежу в будинку, - є жертви

фото - ДСНС
фото - ДСНС
фото - ДСНС
фото - ДСНС
фото - ДСНС
фото - ДСНС
1/3
14 вересня в с. Добряни Стрийського району в цегляній господарській будівлі виникла пожежа. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1971 року народження.

Про це інформує ДСНС. 

14 вересня о 02:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Добряни Стрийського району в цегляній господарській будівлі, розміром 8×4 м. На місце події були направлені пожежно-рятувальні підрозділи м. Стрий та оперативна група Стрийського районного управління. До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

На момент прибуття вогнеборців до місця події вогонь швидко поширювався дерев'яними конструкціями будівлі, дах був охоплений вогнем. Також, існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщену сусідську господарську будівлю.

Пожежу вдалось локалізувати о 03:21 та ліквідувати о 03:45. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1971 року народження. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття по всій площі, речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, дах на площі 25 кв.м, 5 куб. м  дров.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ