Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В селі на Львівщині згоріла дерев’яна господарська будівля

Професійні рятувальники спільно з працівниками місцевої пожежної команди ліквідували пожежу в господарській будівлі в Самбірському районі Львівщини.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Львівщини, 24 вересня о 12:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Дроздовичі Самбірського району. Пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 3×4 м. 

До місця події виїхали рятувальники 57-го державного пожежно-рятувального поста м. Добромиль та місцевої пожежної команди с. Міженець. Першими до місця події прибули працівники місцевої пожежної команди та з’ясували що будівля повністю охоплена вогнем. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі.

О 13:18 вогнеборці локалізували пожежу, та о 13:31 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив господарську будівлю та 1,5 т сіна, які знаходились в будівлі. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від вогню 2 поруч розташовані будівлі. 

До ліквідації пожежі залучили 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини пожежі встановлюються.

На пожежі ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ