Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Україні попереджають про погіршення погодних умов

За повідомленням УкрГідрометцентру, у зв'язку із переміщенням активного циклону, очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вночі 24 лютого у західних, вдень у південно-східних областях місцями значні опади. Про це інформує ДСНС України.

24 лютого місцями, крім північно-східної частини, сильний вітер 25-28 м/с.

В Карпатах сніг, вночі 24 лютого значний сніг, сильна хуртовина, на дорогах снігові замети, ожеледиця, пориви вітру 40 м/с.

Погодні умови ускладнюватимуть роботу підприємств енергетики та комунального господарства, в Карпатах спричинятимуть порушення на окремих ділянках доріг припинення руху транспорту.

Вночі та вранці 24 лютого по північно-західним районам Чорного моря очікується сильний вітер 25-28 м/с, висота хвиль 30-40 дм; на Азовському морі вдень 24 лютого сильний вітер 25-28 м/с, висота хвиль 15-20 дм, місцями значні опади. Ускладнення погодних умов відповідатимуть II (помаранчевому) рівню небезпечності.

Очікувані погодні умови спричинятимуть ускладнення роботи морської галузі та морського транспорту.

За даними УкрГідрометцентру, 24 лютого по Києву та Київській області  пориви вітру 17-22 м/с, вночі значні опади (І рівень небезпечності, жовтий).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ