Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Яворівському районі на пожежі врятували чоловіка

​Яворівський район: під час гасіння ячменю вогнеборці виявили та врятували чоловіка 1950 року народження. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

22 липня о 15:12  до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу  в с. Старий Яр Яворівського району. Пожежа виникла на відкритій території. 

До місця події виїхали рятувальники 23-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів та 54-го державного пожежно-рятувального поста сел. Немирів. 

На момент прибуття вогнеборців з’ясувалось, що горить суха трава та  ячмінь. Вогнеборці відразу ж приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. Під час гасіння пожежі посеред палаючого ячменю було виявлено чоловіка з ознаками опіків та  без свідомості. Паралельно з гасінням, вогнеборці викликали медиків та приступили до надання потерпілому домедичної допомоги. 

Потерпілого, чоловіка 1950 року народження,  медики госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню  м. Львова з діагнозом опіки руки та обличчя ІІ ступеня.

О 16:52 вогнеборці локалізували пожежу, та о 18:08 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 3 000 кв.м. та  ячмінь на корні на площі 500 кв.м.

Пожежникам  вдалось запобігти швидкому розповсюдженню вогню та врятувати 500 кв.м. ячменю та 1 000 кв.м. пшениці.

До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ