Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Яворівському районі рибак натрапив на міну часів Другої світової війни

Яворівський район: під час риболовлі чоловік натрапив на небезпечну знахідку. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Львівщини.
Фото: ДСНС

7 вересня о 13:34 до Служби порятунку надійшло повідомлення про небезпечну знахідку в селі Шегині Яворівського району. Місцевий житель, під час ловлі риби на березі озера, натрапив на вибухонебезпечний предмет. Виявилося, що це 82-мм мінометна міна часів Другої світової війни.

За фактом виявлення боєприпасу було повідомлено правоохоронні органи, а також подано заявку до 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасу.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на їхні розміри та значний вік, залишаються вкрай небезпечними.

Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не торкайтесь небезпечного предмета, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у вогонь — це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером «101» або «102»!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ