Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вантажівка, мікроавтобус і бетонозмішувач: поблизу Львова трапилась смертельна ДТП

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 10 липня, близько 12.40 на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Чишки Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля "Рено" скоїв зіткнення з мікроавтобусом "Мерседес Спринтер", який повільно рухався в автомобільному заторі. Після цього мікроавтобус зіткнувся з автомобілем-бетонозмішувачем "ДАФ", який рухався попереду нього, а той, у свою чергу, зіткнувся з легковим автомобілем, який їхав перед ним - "Додж". Після цих зіткнень "Рено" та "Мерседес" з’їхали у кювет. 

За кермом вантажівки "Рено" перебував 44-річний мешканець Вінницької області, бетонозмішувача "ДАФ" - 34-річний львів’янин, "Доджа" - 37-річний житель міста Києва. Особисті дані загиблого водія мікроавтобуса "Мерседес" уточнюються.

Внаслідок зіткнення водій мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" від отриманих травм помер на місці події. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій вантажівки "Рено". Зараз медики встановлюють йому діагноз.

На місці зіткнення працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Дрогобичі автомобіль злетів у кювет: є постраждалий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ