Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ „Іскра” має намір інвестувати у ВАТ „Рема” 8 млн доларів

ВАТ „Іскра” має намір інвестувати протягом п’яти років у ВАТ „Рема” 8 млн доларів – про це повідомив „Гал-info” голова наглядової ради ВАТ „Іскра” Мирон Костів. Для цього АТ „Іскра” має намір викупити державний пакет ВАТ „Рема”. Він зазначив, що це питання обговорювалось сьогодні, 14 лютого, під час відвідин ВАТ „Іскра” головою ФДМ Валентиною Семенюк. Мирон Костів зазначив, що ВАТ „Рема” вже успішно пройшло санацію і воно збереже та розширить свою спеціалізацію виробника медичного обладнання.
 На ВАТ „Іскра” Валентина Семенюк на прикладі цього підприємства обговорила питання успішної приватизації державних підприємств, крім того, вона мала зустріч із трудовим колективом – повідомив „Гал-info” Мирон Костів.
 Приватизація та викуп державного пакету ВАТ „Іскра” відбувся у 1994 році, в 1998 році підприємство було на межі банкрутства, однак протягом п’яти років воно змогло подолати кризу та вийти на попередній рівень виробництва. ВАТ „Іскра” є виробником освітлювальних ламп. ВАТ „Рема” є виробником медичного обладнання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ