Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ватажок терористичної "ДНР" погрожує просунутися далі територією України

Ватажок незаконного терористичного формування "Донецька народна республіка" Денис Пушилін заявив про залучення "добровольців" для "визволення своїх громадян" і пригрозив допустив окупацією нових українських територій у разі загострення ситуації на Донбасі.
фото з відкритих джерел

Про це він сказав на пресконференції з нагоди сьомої річниці "проголошення незалежності ДНР".

Терористичний ватажок заявив, що сьогодні підтримка Росії "набула вже інших масштабів" і висловив упевненість у тому, що "настане той час, коли Донбас, як і Крим, повернеться додому".

Водночас Пушилін звинуватив українську сторону у нібито використанні "безпілотних апаратів і заборонених методів ведення війни".

Також він додав:

"Активізація бойових дій в Донбасі може стати причиною залучення "добровольців". Сили "ДНР" не зупиняться на нинішніх кордонах в разі наступу ЗСУ"

Під "добровольцями" лідер НЗФ мав на увазі війська ЗС РФ.

"Велика кількість добровольців із Російської Федерації, зокремфа і з інших країн, знову звертаються. Плани щодо роботи з ними теж є, але вони будуть залучатися в міру підвищення градуса з боку Збройних сил України".

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що у разі повномасштабного вторгнення Росії до України готовий взяти до рук зброю і стріляти в окупантів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ